Trøndelagspakken Logo

Velkommen til Trøndelagspakkens nye nettsider!

Kanskje er du ny «unique visitor» på denne siden, eller du har vært her mange ganger før.
Uansett håper vi du finner det du leter etter hos oss. Vi har endret alt på vår side for å sørge for at innholdet er tilgjengelig for deg uavhengig av tid, sted og ikke minst plattform.

 

 

Trøndelagspakken er et skreddersøm-produkt for markedsførere som ønsker å nå Trøndere – det er vi best på! Totalt har vi 16 mediehus i Midt-Norge i vår portefølje med sterke posisjoner i hver én by og grend.
Vi tilbyr som tidligere annonsepakker med papiravis, nett-, brett-, og mobil som hovedingrediens.

Men dagens mediemarked er i endring – stor endring!
Derfor har vi jobbet spesielt mye med videreutvikling og opplæring de siste par årene. Alle våre selgere/rådgivere er også sertifisert gjennom Digital Margeting Institute. Dette betyr at vi også kan tilby enda mer komplette pakker til våre kunder, hvor for eksempel Facebook eller Google Display også inngår som en del av marketing-miksen.

Våre råd og anbefalinger vil avhenge av dine mål og utfordringer.
Har du noen gode produkter/tjenester å tilby i Midt-Norge, så kontakt oss i Trøndelagspakken for en uforpliktende gjennomgang av våre løsninger for markedsføring. Det har til nå fungert meget godt i 250 år!

Og du; Hvis du ikke fant det du så etter her, setter vi stor pris på en tilbakemelding. Så kan vi fortsette utviklingen!

 

Våre Ansatte

André Håskjold

André Håskjold

Daglig leder

André er vår joviale sjef i Trøndelagspakken. Han har lang erfaring fra mediebransjen og jobbet mange år blant annet i Aftenposten og Hjemmet Mortensen. André har vært med på å bygge opp Trøndelagspakken til det vi er i dag, og kan det meste. André er sertifisert digital markedsfører.

Bente Welland

Bente Welland

Key Account Manager

Bente er ei sprudlende dame med lang erfaring i mediebransjen. Hun jobber som Key Account Manager hos oss og  hos Adresseavisen og jobber mye med bedrifter i Nord-Trøndelag, hvor hun også har tilholdssted. Bente er sertifisert digital markedsfører.

Enok André Enoksen

Enok André Enoksen

Key Account Manager

Enok Andre er en livlig type som gjennom mange år har jobbet med salg i mediebransjen. Han har god kunnskap om markedet og om dine muligheter som kunde. Enok har god erfaring med Google Adwords og er sertifisert digital markedsfører.