Trøndelagspakken Logo

Næringslivsdugnad for årets TV-aksjon

24 millioner barn verden over får ikke skolegang på grunn av krig og konflikt. Under krig er skolegang det første som faller bort og uten utdanning stopper et lands utvikling opp. Årets TV-aksjon støtter UNICEF. Utdanning er et av UNICEFs viktigste arbeidsområder, og pengene fra årets TV-aksjon går til UNICEF og til skolegang for barn i krigsrammede områder som Syria, Colombia, Sør-Sudan, Mali og Pakistan.

I går samlet Unicef en gjeng fra Trøndersk næringsliv til dugnad for årets TV-aksjon. Her ringte vi andre bedrifter i Trondheimsområdet og oppfordret til å støtte årets aksjon.

Ønsker din bedrift og delta? Gå inn på www.giverstafett.no, gi og følg utviklingen i din kommune og ditt fylke.

Som privatperson, bli bøssebærer på søndag, den 22. oktober. Meld deg på www.blimed.no eller ring 02025.

Våre Ansatte

André Håskjold

André Håskjold

Daglig leder

André er vår joviale sjef i Trøndelagspakken. Han har lang erfaring fra mediebransjen og jobbet mange år blant annet i Aftenposten og Hjemmet Mortensen. André har vært med på å bygge opp Trøndelagspakken til det vi er i dag, og kan det meste. André er sertifisert digital markedsfører.

Bente Welland

Bente Welland

Key Account Manager

Bente er ei sprudlende dame med lang erfaring i mediebransjen. Hun jobber som Key Account Manager hos oss og  hos Adresseavisen og jobber mye med bedrifter i Nord-Trøndelag, hvor hun også har tilholdssted. Bente er sertifisert digital markedsfører.

Enok André Enoksen

Enok André Enoksen

Key Account Manager

Enok Andre er en livlig type som gjennom mange år har jobbet med salg i mediebransjen. Han har god kunnskap om markedet og om dine muligheter som kunde. Enok har god erfaring med Google Adwords og er sertifisert digital markedsfører.